Legyetek jók ha tudtok I.- II. / 2 DVD lemezes teljes változat

2.000 Ft

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Főszereplők:
Johni Dorelli, Philippe Leroy, Rodolfo Bigotti, Eurilla Del Bona
Hossza: 150 perc
A világhírű film két DVD lemezes változata ez a digitálisan felújított különleges kiadás.
Az első DVD lemezen látható a 110 perces szinkronizált játékfilm, míg a második DVD-n a film teljes 150 perces vágatlan változata tekinthető meg eredeti olasz nyelven, magyar felirattal. Ebben a kiadásban több rész is szerepel, ami az eddigi kiadásokból kimaradt (pl. az
elején Angelo Branduardi maga gitározik és énekel). A régebbi kiadásból sok részt is kivágtak illetve megrövidítettek valamint a képminőség is sokkal jobb a most kiadásra kerülő filmnél.
A Branduardi gyönyörű zenéjével kísért film a Rómában élő Néri Szent Fülöp életét mutatja be. Fülöp atya, ahogy akkoriban hívták „Isten bohóca”– a humoráról és tréfáiról is ismert szerzetes – elhagyott gyermekeket nevel és támogat. Magához fogadja a kis tolvaj Cirifischiot az éles eszű, meleg szívű fiút. Állandó küzdelmeket vív a gyermekeit és őt magát is megkísértő sátánnal. A megtörtént eseményeken alapuló, fordulatos eseményekben gazdag történet magával ragadó módon szól a hit és a mindennapi élet dolgainak összeegyeztetéséről minden korosztály számára.
A DVD SPECIFIKÁCIÓJA:
Hang: magyar, olasz
Felirat: magyar
EXTRÁK A DVD-N:
Magyar nyelvű interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás
Filmelőzetesek

További információk

Műfaj

Egyéb

Előadó

DVD

Megjelenés éve

N/A