Rendelési Feltételek

Házhoz szállítás, Postai utánvételes CD küldés:

Csak postai utánvétellel küldünk csomagot, Magyarország területén ami 3 nap – max. 10 nap alatt megérkezik a címzetthez.
Pillanatnyilaq csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
Ha van raktáron a megrendelt CD, azonnal feladjuk, ami kb. 2 – 3 nap alatt megérkezik.
Ha nincs raktáron, és rendelnünk kell, amennyiben beszerezhető a kért kiadvány, kb. 10 napon belül teljesítjük a rendelést.
Kérésre e mailban vagy telefonon tájékoztatást adunk, a postai csomag várható érkezéséról.
A katalógusból kiválasztott CD- t postán, a következő módon küldjük el:
Minden megrendelt CD-t utánvétellel küldünk el.
Ami azt jelenti, hogy a megérkező csomagot a megrendelőnek – címzettnek átvételkor kell kifizetnie.
A katalógusban feltüntetett CD árához, a csomagolás / úgynevezett pufizacskó / + postaköltség árát kell kifizetni.
Az árak magyar forintban és áfával értendőek.
Ezek:
CD csomagolás és a postaköltség 30.000.- Ft – ig, súlytól függően kb. 3200.- Ft.
A csomagolást és a postaköltséget mi fizetjük…30.000.- Ft fölötti megrendelésnél, kivéve azoknál a könyveknél, ahol azok súlya az átlagosnál nehezebb.
Ebben az esetben az akt. postai küldési árat számoljuk.
Kérjük a címet pontosan, felírni, ha recepció, vagy megbízott veszi át, a megbízott nevét is feltüntetni, hogy a postás megtalálja a címzettet.
Minden csomagba blokkot teszünk. Kérjük áfás számla igényét a megrendelésben jelezze ! Utólag áfás számlát nem tudunk kiállítani !
Egyedi, sürgős kiszállításra is van lehetőség Budapesten, ehhez telefonos egyeztetés szükséges !
Természetesen mindenben rendelkezésre állunk: a lemezei@gmail.com vagy a 06/30 739 06 03 telefonszámon.
A megrendelt terméket meqbeszélt átadási pontokon is átadjuk.
Napi akció meghirdetése alapján az árak mindig a rendelés napjára és a megrendelés adott idejére értendőek.
Garancia, szavatosság, elállási jog:
A megvásárolt árukra garanciát vállalunk, gyártási hiba esetén cserét biztosítunk.
Megrendelése során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.
A szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vevőt terheli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költség.
Az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a küldeményt, csomagolást felbontotta. / CD, MC, LP, DVD és egyéb hanghordozó esetén. /
Postán rendelt lemezeket akkor cserélünk, ha bontatlan, originál állapotban kapjuk vissza, ennek postai költségét a megrendelőnek kell fizetnie.
Eladó az általa eladott árukra hat hónap szavatossági időt vállal. Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk- ban és 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Adatkezelés:
A megrendelés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, a személyes adatok védelméről szóló törvény rendelkezései szerint, csak a megrendelés teljesítése céljára használjuk fel, harmadik személy részére semmilyen formában nem adjuk át.
Eladó tájékoztatja a megrendelőt, hogy az adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

Amennyiben a lemezei.hu gondossága mellett hibás ár kerül a katalógusba, különösen a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “100” Ft-os árra, akkor a lemezei.hu nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

Hibás ár esetén feltűnő értékaránytalanság áll fenn a termék valódi és feltüntetett ára között, amit egy átlagfogyasztónak azonnal észlelnie szükséges.
A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a szerződéses feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban az esetben nem beszélhetünk érvényesen létrejött szerződésről, amelyekből jogok és kötelezettségek fakadnának. Ennek alapján a hibás/téves áron visszaigazolt megrendelés semmis szerződésnek tekintendő.

Köszönöm: Mezei Péter

Kellemes zenehallgatást.