Újdonságok
 - CD borító
Lukács Miklós - CD borító
Jávorszky Béla Szilárd - CD borító
 - CD borító
Kiss Ferenc - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
Juhász Gábor - CD borító
Bejelentkezés
Keresés
Lemezei CD és könyvesbolt
Tartalom átvétel

A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek

2 495 Ft
Cikkszám: 9789632783918

Lőrincz András, Sz. Nagy László, Zanathy Gábor:

A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig.
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.

2015