- CD borító
Tibbetts, Steve and Choying Drolma  - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
Góbé Zenekar - CD borító
 - CD borító
Balogh Sándor - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
Lemezei CD és könyvesbolt
Tartalom átvétel

Magos: Forgatós, Sajó Mentétől Székelyföldig Napi Akció: 3500.-Ft helyett 3000.-Ft

 - CD borító
3 000 Ft

Moldva és Bukovína Népzenéje 4 CD + Könyv Napi Akció: 12000.- Ft helyett 6000.-Ft

6 000 Ft

Táncolj Velünk! Magyar néptánc gyerekeknek 2 DVD Napi Akció: 6500.-Ft helyett 5900.-Ft

 - CD borító
5 900 Ft

Új Pátria 50 db CD / Díszdobozban, Utolsó Óra Népzenei gyűjtés Napi Akció: 90.000.-Ft helyett 85.000.-Ft

Új Pátria 50 db Box - CD borító
85 000 Ft

Montanaro: Chicha Napi Akció: 3500.-Ft helyett 2500.-Ft

Montanaro, Miquéu - CD borító
Montanaro, Miquéu
2 500 Ft

Pilinszky: Meditáció, versek és naplórészletek / Dóczy Péter előadásában. Zene: Lőrinszky Attila Napi Akció: 3500.-Ft helyett 1500.-Ft

Dóczy Péter - CD borító
Dóczy Péter
1 500 Ft

Magyar Népzenei Antológia / DVD-ROM + MP3 lemezei akció: 8000.-Ft helyett 6000.-Ft

 - CD borító
6 000 Ft

Erdőszombattelke / Varga László 'Balog' Zenekara: Folk Music from Transylvania 3500.-Ft helyett 2500.-Ft

Erdélyi népzene
2 500 Ft

Kovács Kati: Kiadatlan dalok / CD+DVD / Napi akció: 3500.-Ft helyett 3000.-Ft

Kovécs Kati - CD borító
Kovács Kati
3 000 Ft

Herczku Ágnes: Hozomány, Erdélyi Népzene régen és most, Visa 2 CD Napi Akció: 4500.-Ft helyett 4000.-Ft

Herczku Ágnes - CD borító
Herczku Ágnes
4 000 Ft

ÚJ PÁTRIA SOROZAT: 68 db CD DÍSZDOBOZOS KIADÁS 2018. Napi akció: 120.000.-Ft helyett 110.000.-Ft

Új Pátria Sorozat - CD borító
110 000 Ft

Dizzy Gillespie: Swing Low, Sweet Cadilac 3500.-Ft helyett 2500.-Ft

Jazz - CD borító
2 500 Ft

A magyar Jazz Története Napi Akció: 3990.-Ft helyett 3500.-Ft

Jávorszky Béla Szilárd - CD borító
3 500 Ft

Dresch Vonós Quartet:Forrásból Napi akció: 3500.-Ft helyett 3000.-Ft

Dresch Mihály - CD borító
Dresch Mihály
3 000 Ft

Ferenczi György és a Rackajam: 1-ső Pesti Rackák feats Russ Pahl / Kelet-Nyugat Napi akció: 3500.-Ft helyett 3000.-Ft

 - CD borító
Ferenczi György
3 000 Ft

Doris Day: 8 classic albums vol.2

3 900 Ft
Jazz / 4 CD box
Jazz / 4 CD box - CD borító
Cikkszám: RGMCD045
Megjelenés éve: 
Műsor idő: 
0 másodperc

8 LP / 4 CD:

CD 1
1 I See Your Face Before Me
2 Close Your Eyes
3 The Night We Called It A Day
4 Dream A Little Dream Of Me
5 Under A Blanket Of Blue
6 You Do Something To Me
7 Stars Fell On Alabama
8 Moon Song
9 Wrap Your Troubles In Dreams (And Dream Your Troubles Away)
10 Soft As The Starlight
11 Moonglow
12 The Lamp Is Low
13 Cuttin' Capers
14 Steppin' Out With My Baby
15 Makin' Whoopee
16 The Lady's In Love With You
17 Why Don't We Do This More Often
18 Let's Take A Walk Around The Block
19 I'm Sitting On The Top Of The World
20 Get Out And Get Under The Moon
21 Fit As A Fiddle (And Ready For Love
22 Me Too (Ho-Ha! Ho-Ha!)
23 I Feel Like A Feather In The Breeze
24 Let's Fly Away

CD 2
1 Hooray For Hollywood
2 Cheek To Cheek
3 It's Easy To Remember
4 The Way You Look Tonight
5 I'll Remember April
6 Blues In The Night
7 Over The Rainbow
8 Love Is Here To Stay
9 In The Still Of The Night
10 Night And Day
11 Easy To Love
12 I Had The Craziest Dream
13 I've Got My Love To Keep Me Warm
14 Soon
15 That Old Black Magic
16 You'll Never Know
17 A Foggy Day
18 It Might As Well Be Spring
19 Nice Work If You Can Get It
20 Three Coins In The Fountain
21 Let's Face The Music And Dance
22 Pennies From Heaven
23 Oh, But I Do

CD 3
1 What Every Girl Should Know
2 Mood Indigo
3 When You're Smiling
4 A Fellow Needs A Girl
5 My Kinda Love
6 What's The Use Of Wond'ring
7 Something Wonderful
8 A Hundred Years From Today
9 You Can't Have Everything
10 Not Only Should You Love Him
11 What Does A Woman Do
12 The Everlasting Arms
13 Show Time Part 1
14 I Got The Sun In The Morning
15 Ohio
16 I Love Paris
17 When I'm Not Near The Boy I Love
18 People Will Say Were In Love
19 I've Grown Accustomed To His Face
20 The Surrey With The Fringe On Top
21 They Say It's Wonderful
22 A Wonderful Guy
23 On The Street Where You Live
24 The Sound Of Music - Show Time Part 2

CD 4
1 Bright And Shiny
2 I Want To Be Happy
3 Keep Smilin', Keep Laughin', Be Happy
4 Singin' In The Rain
5 Gotta Feelin'
6 Happy Talk
7 Make Someone Happy
8 Ridin' High
9 On The Sunny Side Of The Street
10 Clap Yo' Hands
11 Stay With The Happy People
12 Twinkle And Shine
13 I Believe In Dreams
14 I'll Buy That Dream
15 My Ship
16 All I Do Is Dream Of You
17 When I Grow Too Old To Dream
18 We'll Love Again
19 I Have Dreamed
20 Periwinkle Blue
21 Some Day I'll Find You
22 You Stepped Out Of A Dream
23 Oh, What A Beautiful Dream
24 Time To Say Goodnight