- CD borító
Lukács Miklós - CD borító
Jávorszky Béla Szilárd - CD borító
 - CD borító
Kiss Ferenc - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
 - CD borító
Juhász Gábor - CD borító
Lemezei CD és könyvesbolt
Tartalom átvétel

Buddy De Franco: 7 Classic Albums / 4 CD Box

3 900 Ft
Jazz / 4 CD box
Jazz / 4 CD box - CD borító
Cikkszám: RGJCD488
Műsor idő: 
0 másodperc

Albumok címei:

Buddy de Franco Quintet 1952

B. De Franco- cl
J. Raney- g
K. Drew- piano
T. Kotick, C. Russel- bass
A. Blakey, A. Taylor- dr

The artistry of Buddy de Franco Quartet 1954

B. De Franco- cl
S. Clark- piano
E. Wright- bass
R. White- dr

Pretty Moods 1954

B. De Franco- cl
S. Clark- piano
G. Wright- bass
B. White- dr

Buddy de Franco and Oscar Peterson play George Gershwin 1955

B. De Franco- cl
J. Dumont- as
O. Peterson- piano

Buddy de Franco Wailers 1956

B. De Franco- cl
H.Edison- tp
B. Kessell- g
J. Rowles- piano
B. Stone- bass
B. White- dr

Mr. Clarinet 1957

B. De Franco- cl
K. Drew- piano
M. Hilton- bass
A. Blakey- dr

Buddy de Franco and the Oscar Peterson Quartet 1958

B. De Franco- cl
O. Peterson- piano
H. Ellis- g
R. Brown- bass
L. Belson- dr


CD 1.

1. Gone with the Wind
2. Sweet Georgia Brown
3. Street of Dreams
4. Get Happy
5. Sophisticated Lady
6. Carioca
7. Lover Come Back to Me
8. I Got It Bad (And That Ain't Good)
9. Just One of Those Things
10. Cairo
11. Samia Shuffle
12. The Way You Look Tonight
13. Titoro
14. You Go to My Head
15. Mine
16. Gerry's Tune
17. Autumn Leaves
18. Now's the Time

CD 2.

1. Tenderly
2. Lover Man
3. Deep Purple
4. Yesterdays
5. If I Should Lose You
6. Porgy
7. I Was Doing All Right
8. 's Wonderful
9. Bess, You Is My Woman Now
10. Strike Up the Band
11. They Can't Take That Away from Me
12. The Man I Love
13. I Got Rhythm
14. Someone to Watch Over Me
15. It Ain't Necessarily So

CD 3.

1. Cheek to Cheek
2. Let's Call the Whole Thing Off
3. Moonlight on the Ganges
4. Angel Eyes
5. A Fine Romance
6. Perfidia
7. How Long Has This Been Going on
8. I Won't Dance
9. Sweet's Blues
10. Buddy's Blues
11. Ferdinando
12. It Could Happen to You
13. Autumn in New York

CD 4.

1. Left Field
2. Show Eyes
3. But Not for Me
4. Bass on Balls
5. Sweet and Lovely
6. Fascinatin' Rhythm
7. Love for Sale
8. Easy to Love
9. Pick Yourself Up
10. They Can't Take That Away from Me